Eigen startpagina maken

Het is goed om de mogelijkheden van een eigen startpagina website eens op een rijtje te zetten. U kunt andere websites er een boost mee geven in de zoekmachines. U kunt op deze manier de startpagina’s inzetten om meer bezoekers te krijgen. U kunt links op uw website verkopen.

U kunt online meer informatie over zo een tool vinden. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Hoe bouw ik een startpagina. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. Het laatste nieuws tonen op uw startpagina’s is naast het aanmaken van links mogelijk. Het aanmaken van een widget aan een dochterpagina is enorm gemakkelijk. Men kan een betaalde link aanmelden op uw website. Op deze manier is online geld verdienen vrij makkelijk te doen. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel men voor een link dient te betalen. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

U kunt de meta gegevens per dochterpagina en categorie instellen. Op een startpagina worden er een aantal gegevens getoond. Zoals de datum van de laatste verandering en het aantal links op de pagina. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Alle functionaliteiten die nodig zijn voor een startpagina website worden met het script geleverd. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Er vindt gegevensvalidatie plaats op ingevoerde gegevens. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet makkelijk inbreken op uw website. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. Zo verdient u de aanschafkosten van het script uiterst makkelijk weer terug.