Eigen startpagina online zetten

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Nieuwe startpagina maken. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Veel mensen plaatsen alleen links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.