Eigen startpagina online zetten

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Een eigen startpagina kunt u dan aanmaken en die kunt u volgooien met interessante links. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het promoten van uw eigen websites op uw startpagina’s is natuurlijk een goed idee. Een link wordt als een aanbeveling beschouwd door de zoekmachines. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. Heeft u een aantal goede verwijzingen naar uw website, dan stijgt uw website in de zoekresultaten. U kunt startpagina’s hier prima voor inzetten. Komt uw website hoger in Google, dan trekt deze automatisch ook meer bezoekers.

Een winstfevende mogelijkheid is uw eigen startpagina website op touw zetten. Belangrijk hiervoor is dat u een webhosting pakket en een eigen domein tot uw beschikking heeft. Links verkopen via uw eigen startpagina website wordt dan ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Ook is het mogelijk om een link aan te melden wanneer u niet zelf een startpagina in elkaar wilt zetten. U kunt een linksuggestie doen en dan bepaalt de beheerder of de link geplaatst wordt. Soms kunt u een link plaatsen door op een andere website een retourlink te plaatsen en de locatie hiervan door te geven. U ruilt dan een link. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Heeft u nog geen idee van wat u wilt, lees dan ook CMS beheer tips eens door. Het wordt gemakkelijker om startpagina’s zo goed mogelijk in te zetten naarmate u meer bekend raakt met de verschillende mogelijkheden die u heeft.