Eigen startpagina online zetten

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste website die is begonnen met de typische indeling in dochterpagina’s en rubrieken.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. U heeft een startpagina script, een domein en webhosting nodig voor uw eigen startpagina website. U kunt aanmelden startpagina eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt met het verkopen van links geld met uw startpagina website verdienen.

Het aanmaken van een startpagina is een peuleschil voor de gebruikers van uw website. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. De gebruikers kan via de beheeromgeving op elk gewenst tijdstip een bestaande startpagina uitbreiden. Vanzelfsprekend kan de gebruiker alleen een eigen startpagina wijzigen. Als websitebeheerder kunt u overigens wel van alle gebruikers de startpagina’s veranderen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. En voert enkele belangrijke gegevens in. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. Van de verschillende rubrieken op een startpagina kunt u ook weer afzonderlijk de kleuren instellen.