Goede startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. U kunt Startpagina script lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.