Het bouwen van uw eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme gemakkelijk opvragen. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker zal de content van de corresponderende startpagina te zien krijgen. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina te zien krijgen. Met een reeds bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te bouwen. Het artikel Startpagina aanmaken kunt u lezen in het geval dat u wel benieuwd bent naar zo een script. Wanneer u een al bestaand script script aanschaft, bent u direct in het bezit van de noodzakelijke functies. U hoeft niet te wachten tot een ontwikkelaar klaar is met de programmeerklus.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.