Het maken van je nieuwe startpagina website

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Voor meer informatie over een startpagina script kunt u ook startpagina script lezen. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Belangrijke sleutelwoorden kunt u verwerken in het subdomein. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Men kan zich aanmelden voor een nieuw account via een speciaal daarvoor gemaakt aanmeldformulier. Men kan via het aangemaakte account een eigen startpagina aanmelden. Eenmaal ingelogd kan men een eigen startpagina samenstellen. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Op een startpagina zijn naast backlinks tevens widgets te plaatsen. In het beheerpaneel zijn per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoektermen in te stellen.

Binnen de beheeromgeving kunt u met een beheeraccount van meer opties gebruikmaken. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.