Het opzetten van uw nieuwe startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het simpel om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Dit maakt startpagina’s behoorlijk interessant voor off-page SEO. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Portaalsite bouwen info. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte eenvoudig een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het is behoorlijk eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.