Het samenstellen van een moderne startpagina website

Voor sommige websites heeft u bij het bouwen een speciaal CMS systeem nodig. Startpagina websites vereisen een speciaal script. Het vereist functionaliteiten die vaak niet in een gewoon CMS systeem zitten. Wat u nodig heeft is een zogeheten startpagina script. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Het is voor het gebruik van het script niet nodig om kennis van websites bouwen te hebben. Een voorbeeld is het script dat op Startpagina script wordt beschreven. Het script kan via een website worden gekocht. Bij een succesvolle betaling zult u direct toegang tot de bestanden van het script krijgen. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Per e-mail ontvangt u de link ook nog eens.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. Zo heeft u met het grootste gemak een Google Adsense banner toegevoegd. Banners kunnen desgewenst worden afgewisseld. Men noemt dat banner rotatie. Er zijn verschillende plekken op uw website waar u een banner kunt toevoegen.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is een zeer eenvoudige handeling. Na de aanvraag voor een wachtwoordherstel zullen de instructies naar het e-mailadres van de betreffende beheerder worden gestuurd. Tijdens de registratie heeft de beheerder dit e-mailadres aan het startpaginascript doorgegeven.

Iedere dochterpagina zal bij veel startpagina websites over een specifiek thema gaan. Logischerwijs zullen ook veel backlinks verwijzen naar websites over hetzelfde onderwerp. Binnen een startpagina kunnen rubrieken worden aangemaakt. Een thema kan zo verder opgesplitst worden in deelonderwerpen. Een link dient altijd binnen een categorie op de dochterpagina te worden toegevoegd.