Het samenstellen van een nieuwe portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Er zijn verschillende dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Startpagina script meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het installeren is niet lastig.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Verder mag men bij een nieuwe startpagina daarbij het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners aan uw website. U kunt daarnaast affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.