Het samenstellen van je nieuwe startpagina website

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script kan een eigen startpagina website worden opgebouwd. Een individuele startpagina kan aan een eigen subdomein worden gekoppeld. Belangrijke zoekwoorden kunnen in het subdomein van een afzonderlijke dochterpagina worden opgenomen.

Ook als u verder niets weet van websites maken, is een startpagina script eenvoudig in het gebruik. Bijvoorbeeld een script zoals beschreven op hoe maak je een startpagina. U kunt het script online kopen. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. Na de betaling krijgt u de download pagina te zien. Verder ontvangt u de downloadlink op het door u opgegeven e-mailadres.

Geplaatste banners worden automatisch bij elke startpagina getoond. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Banners kunnen desgewenst worden afgewisseld. Men noemt dat banner rotatie. Er zijn verschillende plekken op uw website waar u een banner kunt toevoegen.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Via uw website kan een beheerder gemakkelijk een wachtwoordherstel aanvragen. De beheerder ontvangt na de aanvraag instructies per e-mail. Dit e-mailadres vult men tijdens de aanmelding op uw startpagina website in.

Iedere dochterpagina zal bij veel startpagina websites over een specifiek thema gaan. Het is dan ook geen verrassing dat veel links op een dochterpagina over dat onderwerp zullen gaan. Verder kunt u linkcategorieën aanmaken op elke dochterpagina. Men kan de materie zo weer in deelthema’s opsplitsen. Een link dient altijd binnen een categorie op de dochterpagina te worden toegevoegd.