Het samenstellen van uw nieuwe startpagina website

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Het is dan ook zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken kinderspel is. U kunt meer lezen op Aanmelden startpagina wanneer u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Het script biedt een aantal mogelijkheden om via het internet geld te verdienen. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. De prijs van een link is in de beheeromgeving heel eenvoudig in te stellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Daarnaast eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met weinig technische kennis ermee kan omgaan.

Nuttig zijn startpagina’s tevens op het moment dat u linkbuilding activiteiten verricht. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Op deze verstandige zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

We brachten u er eerder reeds van op de hoogte. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet gecompliceerd met behulp van een widget. Verder zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat daarnaast zo geregeld.