Hoe bouw je een startpagina

Het is heel simpel om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Met een startpagina PHP script is het zeer gemakkelijk te doen. U hoeft dan nauwelijks iets van websites ontwikkelen te weten. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik.

Het is mogelijk om diverse widgets toe te voegen aan uw dochterpagina’s. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website een website bouwen. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. Per categorie kunt u de kleuren aanpassen. Het aanmaken van een nieuwe rubriek is kinderspel.

Registreren op uw website is daarnaast mogelijk met behulp van een registratieformulier. Indien men is ingelogd, kan men met behulp van het beheergedeelte een eigen startpagina maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Daarnaast is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Per startpagina en per categorie kunt u ook de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Het is ook mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen.

U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Op deze wijze kunt u bannerruimte verhuren. Ook is een Google Adsense blokje plaatsen geen enkel probleem. U kunt diverse kanten op met een eigen startpagina website.