Hoe een startpagina bouwen

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Dergelijke links zijn op veel startpagina websites vast gratis aan te melden. Een andere optie is het beginnen van uw eigen startpagina website. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Bovendien kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. De kosten kunt u er op deze slimme weer uithalen. Het plaatsen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. RSS feeds bestaan er voor nieuws over verschillende onderwerpen. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

Als het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Met het verkopen van links met behulp van uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten heel eenvoudig weer terugverdienen. U kunt per afzonderlijke link rubriek de kleuren aanpassen. Het aanmaken van een nieuwe categorie is kinderspel. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. De bezoeker kan daarnaast een titel en een omschrijving opgeven.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Ook kunt u knoppen aanmaken op uw startpagina wanneer u dat zou willen. Volledig bovenin uw website kunt u eventueel nog een Adsense blokje kwijt. Of een banner. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. De bannerruimte voor een reeds bedrag verhuren is eveneens een optie. Dat laatste is verstandig op het moment dat u graag vaste inkomsten heeft. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.