Hoe maak ik een startpagina

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd erg handig. Op veel sites kunt u gratis al dergelijke links toevoegen. Zelf kunt u daarnaast een nieuwe startpagina website opzetten. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Tevens kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. De aanschafkosten zijn zo erg gemakkelijk terug te verdienen. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat gemakkelijk te doen.Een RSS feed op een dochterpagina toevoegen is zeer gemakkelijk. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Het is niet ingewikkeld om een RSS feed te tonen op uw site. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Daarbij u kunt met een startpaginascript aan de slag. Alle benodigde zaken kunt u op Nieuwe startpagina vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. PHP scripts zijn behoorlijk simpel te gebruiken. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm eenvoudig een eigen account aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Verder is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Tevens kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. Bovenaan uw website kunt u nog een Google Adsense blokje plaatsen. Of een banner. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. Maar het is ook uitstekend mogelijk dat u bannerruimte aan iemand verhuurt. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.