Hoe maak ik een startpagina

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een speciaal PHP script. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen prima te doen. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Er bestaan verschillende RSS feeds die u zeer makkelijk aan uw website toevoegt. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Tevens u kunt met een startpaginascript aan de slag. U kunt met behulp van alle benodigde dingen vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. PHP scripts zijn enorm simpel te gebruiken. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Ook kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Op een gemakkelijke verstandige kunt u linkjes verkopen met het script. Er is een formulier die met behulp van iedere dochterpagina snel te bereiken is. Het aanmelden van een nieuwe link is niet ingewikkeld. De gewenste dochterpagina en categorie kunnen daarnaast worden gekozen. Na het invullen is er de mogelijkheid tot betalen. Er worden verder een groot aantal buitenlandse betaalmethoden ondersteund.