Je advertentie website makkelijk bouwen

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Zo kunt u via de website Een eigen marktplaats maken een goed script voor advertentie website maken vinden. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Men kan met dit account heel gemakkelijk de eigen advertenties wijzigen. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. Verstand van de technische invulling is niet vereist. U hoeft alleen de gegevens in te vullen. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.