Je eigen CMS website laten maken

Staat het bouwen van een website bij u op de planning? Er zijn verschillende mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. Het is mogelijk om de nieuwe site te maken met behulp van een website builder. U kunt ook op uw eigen webruimte een website neerzetten. De tool die u dan installeert, wordt een content management systeem genoemd.

Zou u graag een CMS gebruiken voor het bouwen van uw website? Wat dan ook verstandig is, is het kopen van webhosting en het registreren van een eigen domeinnaam. Een CMS pakket is vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies. Bij een website builder loopt u tegen een beperking aan qua mogelijkheden. Er is een sterke mate van afhankelijkheid van de opties die aanbieder heeft ontwikkeld. Over CMS pakketten kunt u meer lezen op de pagina Uw eigen website laten bouwen met CMS pakket.

CMS software is online betaalbaar aan te schaffen. Het is dan verstandig om een webhosting pakket aan te schaffen en een domeinnaam te registreren. U kunt een CMS systeem redelijk makkelijk uitbreiden met extra functionaliteit. Bij een website builder loopt u tegen een beperking aan qua mogelijkheden. U bent erg afhankelijk van de opties die op het platform beschikbaar zijn. Een CMS pakket kan gemakkelijk op uw webhosting worden geplaatst. Het installatie script zal tijdens uw 1e bezoek aan de website worden gestart. Daarbij kunt u verschillende belangrijke instellingen doorgeven.