Linkpagina beheer

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. In dit artikel leest u over beide opties meer. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het is raadzaam om het artikel Beheer van uw startpagina door te nemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.