Maak een eigen startpagina

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Met een gebruikersaccount als beheerder kunt u een eigen startpagina samenstellen en dus gratis links plaatsen naar uw eigen website. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het is een fantastisch idee om op uw nieuwe startpagina ook uw andere websites te promoten. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Heeft u een eigen website dan is het goed om dit te weten. Heeft u veel links op startpagina websites dan zal de positionering van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Een stijging in de zoekmachines zorgt ook voor meer bezoekers op uw startpagina.

Een interessante optie is uw eigen startpagina website maken. Belangrijk hiervoor is dat u een webhosting pakket en een domeinnaam tot uw beschikking heeft. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. En zo kunt u ook financieel voordeel uit uw startpagina halen.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linksuggestie. De beheerder beslist dan over de plaatsing. Een andere mogelijkheid is een linkruil waarbij u een retourlink plaatst op een andere website. En u kunt bij veel websites nog altijd een betaalde link plaatsen. U weet dan zeker dat de link aan de website wordt toegevoegd. Heeft u nog geen idee van wat u wilt, lees dan ook startpagina script eens door. Hoe beter u op de hoogte bent van uw mogelijkheden, hoe gemakkelijker u startpagina’s succesvol zult inzetten.