Maak je eigen startpagina

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Eigen startpagina. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het creƫren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Bouw uw eigen startpagina. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.