Maak uw eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Onder andere de tekst Bouw uw eigen startpagina is erover te vinden. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.