Maak uw eigen startpagina

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe startpagina maken. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 30 te hebben op uw startpagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.