Maak uw nieuwe portaalsite

Zou u een eigen startpagina website willen samenstellen? Het beginnen van een startpagina website is niet lastig. We willen u met genoegen een beetje op weg helpen. Allereerst zult u webruimte nodig hebben. Het registreren van uw eigen domein is eveneens vereist. En u zult tenslotte een startpagina script nodig hebben. Een kant en klaar startpagina script kopen zal goedkoper zijn dan een web developer inhuren. Uw het webhostingpakket dient het gebruiken van PHP scripts te ondersteunen.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer makkelijk is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina te zien krijgt.

Op de pagina Startpagina overzicht wordt een uitstekend startpagina script genoemd. U hoeft zelf niets meer te ontwikkelen in het geval dat u het startpagina script koopt. U kunt gemakkelijk een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. Naast links kunt u bovendien teksten en allerlei widgets toevoegen aan uw startpagina’s. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

In feite is een startpagina script een programma waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.