Mijn Eigen Advertentie Site

Een marktplaats website beginnen kan op een makkelijke manier met behulp van een advertentie script. Er komt een beheergedeelte beschikbaar met een dergelijk script. Middels dit paneel voert u op een eenvoudige manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Middels de speciale beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Of een kleur op uw advertentie website veranderen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen met behulp van de pagina advertentie website maken. Het script is met een aantal makkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Bovendien bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. Kleuren en categorieën op uw site kunt u makkelijk wijzigen. Via een registratieformulier kan men zich simpel registreren. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Op een advertentie reageren is behoorlijk eenvoudig. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Hierop kan de adverteerder reageren. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.