Mijn eigen marktplaats beheren

Met behulp van een marktplaats script kunt u een online marktplaats zelf op een simpele manier opzetten. Een indeling in rubrieken moet de advertenties eenvoudiger te vinden houden op een dergelijke website. U kunt het marktplaats script zo instellen dat voor plaatsing in bepaalde rubrieken betaald moet worden. Uw online marktplaats kan op deze wijze zorgen voor extra geld. U stelt het simpel in als u gebruikmaakt van het marktplaats script.

Het script kijkt of de betaling is gelukt. Het artikel Eigen marktplaats beginnen licht het nader toe. De advertentie komt in de rubriek te staan wanneer er is betaald. Welke voordelen een marktplaats script nog meer heeft, daar komt u achter via de bovenstaande link. Een goed marktplaats script is ook via de bovengenoemde site te vinden. Zo kunt u betaalbaar zelf aan de slag met uw eigen advertentie website. De documentatie is vrij eenvoudig online te vinden. De beheeromgeving is vrij eenvoudig qua gebruik.

Het richten op een specifieke markt is met het marktplaats script eveneens mogelijk. Het script is zo opgezet dat u met uw site een bepaalde doelgroep kunt bedienen. De door het installatiescript geïnstalleerde content kunt u helemaal aanpassen. U kunt met het script de links in advertenties ook follow links laten zijn als u dat wilt, in tegenstelling tot veel andere advertentie websites. Op het gebied van SEO zit het dus perfect in elkaar.

Het marktplaats script houdt rekening met verschillende schermformaten, waardoor advertenties altijd goed leesbaar zijn ongeacht de schermgrootte. Zit men bijvoorbeeld in de trein, dan kan men die verloren tijd inzetten om spullen online te zoeken. Via een zoekveld kan men direct naar bepaalde spullen zoeken, zonder eerst naar de rubriek te hoeven navigeren. U vindt de instructies voor de installatie van het marktplaats script in de online documentatie, op de website van de aanbieder. Bij de aanschaf van het script zit ook support van de aanbieder. Deze kan het script kosteloos voor u installeren op uw webruimte als u dat wilt.