Mijn nieuwe website maken

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Het is zonde wanneer u wel bezig bent aan een site, maar aanloopt tegen technische problemen. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. Als ondernemer kunt u zich daarom sneller weer op uw kernactiviteiten richten. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Een programmeur kan u daarbij helpen. Dit is ook in een latere fase mogelijk.

Misschien is het nog wel belangrijker om snel een website te hebben staan. Dit is helemaal het geval wanneer al uw klantenwerving online plaatsvindt. Op de pagina CMS betekenis is meer over CMS pakketten te vinden. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. U maakt dan in ieder geval een goede start om later te werken aan wat hogere posities, als u dat wilt.