Nieuwe linkpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe kunt u ze laten staan. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Om onderscheidend te zijn kunt u afbeeldingen en teksten op uw startpagina plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Uw eigen startpagina samenstellen.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Dit geeft u een stuk zekerheid. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.