Nieuwe startpagina

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Het artikel Nieuwe startpagina maken voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. U vindt er allerlei tips. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld dertig te hebben op uw startpagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.