Nieuwe startpagina

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Er zijn veel sites waar u gratis uw eigen startpagina kunt registreren. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

U kunt op de betreffende startpagina website vaak een registratieformulier vinden hiervoor. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Soms kunt u ook afbeeldingen en video’s weergeven op uw startpagina. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel eigen startpagina samenstellen te vinden.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Er is verder een startpagina script nodig. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.