Nieuwe startpagina

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. Een bestaand startpagina script gebruikt zal eenvoudiger zijn. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Dit gehele proces verloopt automatisch. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. U kunt de pagina Startpagina script lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.