Nieuwe startpagina bouwen

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Een mogelijkheid die bij veel websites aanwezig is, is de aanmelding als paginabeheerder. Als paginabeheerder kunt u een eigen startpagina aanmaken en vullen met links. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Het mogen toevoegen van links naar uw eigen website is interessant. Een link wordt als een aanbeveling beschouwd door de zoekmachines. Wanneer u een goede positionering in de zoekresultaten van de zoekmachines wilt, dan is dit handige informatie. U heeft een streepje voor als u een aantal goede links heeft die verwijzen naar uw site. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Verder is een eigen startpagina website maken een andere interessante mogelijkheid. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Tevens is het mogelijk een link te ruilen. U plaatst dan op een andere website een link terug naar de startpagina. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Heeft u nog vragen omtrent dit onderwerp, dan zou het artikel Beheer van uw startpagina u verder kunnen helpen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.