Nieuwe startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Op de pagina Eigen startpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.