Nieuwe startpagina maken

Een eigen website maken is eenvoudig met een CMS pakket te doen. Het beheer van uw website wordt met behulp van een beheeromgeving gedaan. Een aanpassing is direct aan de voorkant van uw website te zien. Heeft u geen HTML kennis, dan is een CMS pakket voor u een prima oplossing.

Het beheeromgeving zorgt ervoor dat u toch zeer makkelijk wijzigingen kunt doen op de website. Wilt u een dergelijke tool wel gebruiken? Dan kunt u eigen website eens doornemen. Daar kunt u verwijzingen vinden naar een betaalbaar CMS pakket. Het beheer van uw site is via deze tool eenvoudig te doen. U heeft dan geen webdesigner nodig voor het maken van de layout. Een opmaak kan worden gekozen uit de meegeleverde layouts.

Eventueel kunt u gebruikers aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Zo is het samenwerken aan de website uitstekend mogelijk. Per groep gebruikers kunt u de rechten instellen. Het CMS kan makkelijk op uw webruimte geïnstalleerd worden. Ondersteuning voor PHP is wel vereist. Daarnaast is een database nodig. U kunt desgewenst voorbeeldpagina’s laten installeren.

Per afzonderlijke pagina kunt u de belangrijkste zoektermen opgeven. Deze zoekwoorden worden door de zoekmachines ingelezen. Het op de juiste manier instellen van de zoekwoorden helpt de zoekmachines met uw website koppelen aan deze zoektermen.