Nieuwe startpagina online zetten

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel eigen startpagina eens.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.