Nieuwe startpagina online zetten

Het zal vaak om een gewone website gaan wanneer iemand een nieuwe website begint. Toch kan het ook een ander type website betreffen. Een startpagina website bijvoorbeeld. Dit kan prima met een startpagina script. Dit is een grote linkverzameling in de vorm van een website. Meer informatie kunt u op de pagina Nieuwe startpagina maken vinden. Per thema is er vaak een startpagina. De startpagina is via de rubrieken weer in deelonderwerpen in te delen.

Het aanpassen van uw site is met een startpaginascript zeer gemakkelijk. Een eigen startpagina aanmaken is mogelijk voor een bezoeker als hij zich aanmeldt. Deze aanmelding verloopt via het registratieformulier dat op uw website te vinden is. Na het aanmelden kan de bezoeker met zijn account inloggen en zelf een startpagina beginnen.

Op het moment van aanmaken van een startpagina kan ook een subdomein worden ingevuld. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Er kunnen meerdere dochterpagina’s door een beheerder worden aangemaakt. U kunt zelf instellen in welke kleuren de website wordt weergegeven. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

Hoewel u ook gratis een startpagina op bestaande websites kunt maken, heeft een eigen startpagina website voordelen. De startpagina’s op uw website blijven online staan. Wilt u een bepaalde vorm van zekerheid, dan krijgt u die met uw eigen startpagina website. Het script is met PHP gemaakt. PHP wordt bij de meeste hosting pakketten standaard al ondersteund. Het startpaginascript biedt de mogelijkheid voor het generen van inkomsten.