Nieuwe startpagina online zetten

Bekijk de pagina Startpaginascript eens als u zelf zo een startpagina script zou willen kopen. Het gaat om een redelijk betaalbaar startpaginascript. Ook heeft u vaak de mogelijkheid om geld met het script te verdienen. U kunt backlinks verkopen met het script. Tevens is het mogelijk om een banner op uw startpagina te tonen. Op deze manier zijn de kosten van het startpaginascript terug te verdienen.

Geld verdienen kan een motivatie zijn om een eigen startpagina website te maken. Daarvoor hoeft u geen verstand van websites maken of programmeren te hebben. Het koppelen van de startpagina’s aan het juiste subdomein neemt het script voor zijn rekening. U kunt zich bezighouden met de feitelijke inhoud van de website. Daarnaast is het vermoedelijk om de look en feel van de website helemaal naar eigen smaak aan te passen.

Er wordt vaak gezegd dat websites met met name links geen waarde meer hebben voor Google. Linkpagina’s zijn nog altijd prima inzetbaar. Plaatst u teksten en video’s op uw startpagina’s dan zal de waarde hoger liggen dan op het moment dat u alleen links plaatst. U kunt op deze wijze nog altijd gebruik maken van startpagina’s voor linkbuilding.

Bovendien kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Verder kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Ook kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een specifieke startpagina is middels dat subdomein te bezoeken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.