Ontwikkel een nieuwe portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende dochterpagina zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Daarnaast u kunt een eigen startpagina website beginnen. Meer is te lezen op Uw moderne portaalsite bouwen indien u zo een soort website wilt beginnen. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

Als u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. U kunt categorieën daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt gemakkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, als u dat wilt. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.