Ontwikkel je nieuwe portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook uitstekend worden ingezet. De links worden vaak geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpaginascript inloggen uitloggen. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk simpel met het script. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het is enorm simpel om een affiliate banner te plaatsen.