Ontwikkel je nieuwe startpagina website

Er wordt nog veel gebruik gebouwd van startpagina’s. Wel dient men niet meer werkende links regelmatig te verwijderen of te vervangen. Maar wat meestal vergeten wordt, is periodiek een update van de code uitvoeren.

Een startpagina script kopen is online mogelijk. De verwijzing in het artikel Startpagina script kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Daarnaast zult u een eigen domein en webruimte nodig hebben. Elk jaar zult u voor het domein en de webhosting moeten betalen. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Naast links kunt u bovendien widgets op uw startpagina plaatsen. U kunt op verschillende plekken een blokje met nieuws aanmaken als u dat wilt. Daarnaast stukken tekst aanmaken is geen enkel probleem. Dit is ook mogelijk voor de paginabeheerders die zich op uw website registreren met behulp van het aanmeldformulier.

Een online inkomen is tevens te realiseren met het startpaginascript. Geld kan worden verdiend met de verkoop van backlinks. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag tevens kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Een technische achtergrond is niet nodig om ermee aan de slag te gaan. Het beginnen van een eigen startpagina website is zo voor iedereen laagdrempelig. Een eigen startpagina website heeft u zo binnen korte tijd online. De handelingen die voor installeren nodig zijn, zijn zo eenvoudig mogelijk geschreven door de aanbieder. De installatieprocedure kunt u vinden op de website van de aanbieder. U kunt het systeem op uw webhosting pakket installeren.