Ontwikkel professioneel een eigen portaal site

Wilt u een startpagina website bouwen? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met behulp van het juiste PHP script is dit gemakkelijker. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. U kunt over zo een script meer lezen op Gemakkelijk een uitgebreide portaal website oprichten. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Met een script kopen bespaart u tijd. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Met de beheeromgeving kunt u vrij eenvoudig een nieuwe startpagina samenstellen. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.