Portaalsite realiseren info

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Daar men gemakkelijk een account kan aanmaken, is voldoende beveiliging belangrijk voor uw startpagina website. Zou u zo een tool wel willen aanschaffen, dan wijs ik u graag op Eigen startpagina. Als u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. U mag bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Van de verschillende opties staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. U kunt het beschouwen als een stukje extra beveiliging. Het is belangrijk dat uw startpagina website genoeg beveiligd is.