Realiseer eenvoudig een eigen portaalwebsite

Het is prima mogelijk om zonder eigen product online inkomsten te generen. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina Startpagina script vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. U hoeft dan zelf geen PHP script meer te schrijven. Omdat er vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd wordt, is het aan de praat krijgen van uw startpagina website niet lastig.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? U kunt naast geld verdienen met affiliate marketing ook geld verdienen met de verkoop van links. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Commerciƫle links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.