Realiseer je nieuwe portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina te zien krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld reeds aanschaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het startpaginascript is ook van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Het is van groot belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Meer is te lezen op Startpagina script indien u zo een soort website wilt beginnen. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken als u dat wilt. U kunt categorieën daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt gemakkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, als u dat wilt. Daarnaast kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen op het moment dat u dat wilt. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.