Start uw eigen marktplaats

Is een extra inkomen online interessant voor u? Dit is met een eigen marktplaats op diverse manieren te realiseren. Mensen zoeken een platform om hun spullen te kunnen verkopen. Als u dat platform aanbiedt, betaalt men u graag voor de geleverde diensten.

Voor het oprichten van een eigen marktplaats kunt u verder lezen. Dit is ook prima te doen wanneer u geen verstand van de techniek heeft. U kunt voor relatief weinig geld een marktplaats script kopen. Lees daarvoor het artikel Start uw eigen marktplaats door. Het marktplaats script is niet alleen betaalbaar. Ook is het script installeren niet heel lastig.

Het advertentie script biedt diverse faciliteiten voor online geld verdienen. Er is functionaliteit aanwezig om betaalde categorie├źn aan uw website toe te voegen. Via het beheergedeelte kunt u dit zonder problemen aanpassen. Per afzonderlijke rubriek kunt u daarbij een aparte prijs rekenen.

Tijdens het toevoegen van een advertentie kan de adverteerder voor extra opties kiezen. Per optie kunt u een apart geldbedrag rekenen. Een adverteerder kan zo betalen voor diverse door u aangeboden mogelijkheden.

Wanneer men inzoomt op een advertentie kan men verschillende handelingen verrichten. Het reageren op een advertentie kan bijvoorbeeld via een speciaal formulier. De adverteerder ontvangt het ingevulde formulier per e-mail. Verdachte advertenties kunnen bij de website beheerder worden gemeld. Bijvoorbeeld voor als er iets niet klopt met de advertentie.