Startpagina beheer

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Het is een goed idee om ook afbeeldingen aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Het artikel aanmelden startpagina voorziet u van nog meer tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Hiermee bouwt u een garantie in. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.