Startpagina beheer

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de pagina Aanmelden startpagina leest u daar meer over. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Een dergelijk script is niet heel duur. Met behulp van een bijzonder beheeromgeving op uw website past u de site eenvoudig aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen wanneer men dat wil. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.