Startpagina script informatie

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Het is niet lastig om zelf een startpagina in elkaar te zetten. Aanmelding op een startpagina-website is daarvoor nodig. Een formulier om u te registreren is vaak eenvoudig te vinden. Na registratie krijgt u de mogelijkheid om een dochterpagina te registreren.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

De startpagina is in de regel in een aantal kolommen opgedeeld. Deze kolommen bevatten rubrieken. Per link kiest u de best passende categorie. Het is soms ook toegestaan om een afbeelding of tekst te plaatsen. Soms wordt uw dochterpagina pas zichtbaar bij een minimaal aantal links.