Startpagina website bouwen informatie

Startpagina’s genieten nog veel populariteit in Nederland. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Verder wordt doorgaans de PHP code niet bijgewerkt.

Her en der is er een goed script te vinden. Zo bevat het artikel Aanmelden startpagina een verwijzing naar een goed startpaginascript. Wat u verder nodig heeft is webhosting en een eigen domeinnaam. Voor de webruimte en het domein betaalt u jaarlijks. Het installatie script wordt gestart bij het eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website.

Het is daarnaast niet gecompliceerd om zelf een startpagina website op te zetten. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Op het moment dat u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. Alle benodigde functies zitten in een dergelijk script. Zelf een script ontwikkelen is dan niet meer nodig.

Geld verdienen met het startpagina script is verder niet behoorlijk lastig. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. U kunt voor een homepage link meer geld vragen dan voor een link op een gewone startpagina.

Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee wordt het hackers moeilijker gemaakt om eventueel uw website te hacken. Geld verdienen kan zo simpel met uw eigen startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten makkelijk weer terugverdienen.