Startpagina website opzetten tips

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website vooral uit startpagina dochters. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina tonen aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem ook zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Lees de pagina Startpagina script door als u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhosting pakket. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.